هر آنچه باید در مورد مربای تمشک طرز تهیه مربای تمشک بدون دانه بدانید!

مربای تمشک یکی از مجلسی ترین و محبوب ترین مرباها می باشد که هر کسی با هر نوع ذائقه قطعا عاشق طعم بی نظیرش خواهد شد.
از طرف دیگر تمشک میوه ای سرشار از خاصیت برای بدن است که در ادامه این مطلب به خواصش هم اشاره ای خواهیم داشت. اما اصل موضوع ما آموزش تهیه مربای تمشک خانگی است. با ما همراه باشید.

تمشک,شربت تمشک,شیره انگور,

طرز تهیه مربای تمشک و شربت تمشک

در روش اول تهیه مربای تمشک باید تمشک ها به صورت لایه لایه در قابلمه لعابی بریزید. به این صورت که ابتدا یک لایه تمشک ریخته و به مقداری که دوست دارید مربای تان شیرین شود شکر رویش بپاشید و لایه بعدی تمشک را بیفزایید و همین کار را تا تمام شدن تمشک ها انجام دهید.
سپس آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا تمشک آب بیندازد و شکر در آن حل شود و تمشک هم کم کم پخته شود.
مربا که به نقطه جوش می رسد، سراسر قابلمه را کف می گیرد، در این مرحله باید با یک قاشق کف سر قابلمه را خالی کنید تا مربا تان شفاف باشد.
حدود 30 الی 40 دقیقه که مربا بجوشد باید آن را از روی حرارت بردارید و آن را داخل یک صافی فلزی یا آبکش بریزید و زیرش هم ظرفی قرار دهید تا شربت مربا از خود تمشک ها جدا شود.
پس از اینکه شربت و تمشک ها سرد شد، شربت را جداگانه در یک شیشه و مربا را هم در یک ظرف دیگر ریخته و درب آن را محکم ببندید و داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.

طرز تهیه مربای تمشک با شیره انگور

شیره انگور در واقع جایگزینی برای شکر برای تهیه مربای تمشک می باشد. در این روش ابتدا تمشک ها را به خوبی بشویید و بگذارید تا آب شان کاملا خشک شود.
برای تهیه مربای تمشک به این روش باید حداقل یک کیلو تمشک داشته باشید.
تمشک ها را درون یک قابلمه لعابی بریزید و به مقدار 500 الی 600 گرم شیره انگور را به آن بیفزایید.
سپس درب قابلمه را گذاشته و حداقل 10 الی 24 ساعت درون یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود که شیره انگور به خوبی جذب تمشک شده و آن را شیرین تر کند و آب بیندازد.
پس از گذشت زمانی که گفته شد قابلمه تمشک را روی حرارت کم گذاشته و بگذارید تا کمی بجوشد و تمشک ها به خوبی پخته شود.
اکنون مربای شما آماده است و در این مرحله می توانید چند قطره ای آبلیمو به آن اضافه کنید و پس از سرد شدن آن را درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار دهید.

مربا,تمشک,شربت تمشک,

طرز تهیه مربای تمشک بدون دانه

عده ای هم هستند که با توجه به ذائقه ای که دارند معمولا طرز تهیه مربای تمشک بدون دانه را ترجیح می دهند.
برای درست کردن به این روش هم کافیست تمشک ها را قبل از اینکه با شکر بر روی حرارت قرار دهید، در مخلوط کن ریخته و به خوبی میکس کنید تا دانه هایش هم از بین برود و سپس با روش های بالا تبدیل به مربا کنید.

نکات مهم مربای تمشک

• بهتر از است پس از پخت آن را در یخچال قرار دهید.
• می توانید این میوه را بسته بندی کرده و در فریزر بگذارید و هر بار به صورت کاملا تازه با آن مربا درست کنید.
• برای تهیه این مربا بهتر است حتما قابلمه لعابی داشته باشید.
• بهتر است کمی آبلیمو به مربای تمشک خود بیفزایید تا از شکرک زدن جلوگیری شود.

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *